Op al het beeldmateriaal van Photostique en de gelinkte sites zoals de Photostique webshop van OYPO, instagram, flickr, facebook enz. berust auteursrecht. Het gebruik van beelden is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming.
Dit kan per email aangevraagd worden. Het overnemen van beeldmateriaal zonder toestemming of licentie is niet toegestaan. Bij overtreding hiervan accepteert u de kosten die horen bij de publicatie met een minimum tarief van 250 euro excl. btw. per publicatie. Dit bedrag wordt verhoogd met 125 euro excl. btw indien u verzuimd de naam van de maker te vermelden en nog eens 125 euro excl. btw indien u het beeld aanpast/bewerkt.  

Het bewerken van beeldmateriaal (filter/uitsnede of op een andere manier wijzigingen aanbrengen aan beeldmateriaal) of het verwijderen van het Photostique beeldmerk is uitsluitend toegestaan indien schriftelijk overeengekomen. Bij gebruik van beeldmateriaal, na toestemming, is het vermelden van Photostique als maker van het beeld volgens het auteursrecht verplicht, tenzij schriftelijk anders overeengekomen. Geen schriftelijk bewijs is geen toestemming.

 

Opdrachtgevers ontvangen een schriftelijke gebruikslicentie voor gebruik van beeldmateriaal voor eigen organisatie. Het beschikbaar stellen van beeldmateriaal aan derden is alleen toegestaan na schriftelijk overleg.

Heeft u een foto gezien die u graag wilt gebruiken, neem even contact op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht